szervezők, tanácsadók

A klub szervezői és tanácsadói:

Katica:


3 gyermekem van. Gyermekeim születése előtt tanítóként és zongorajavítóként dolgoztam, jelenleg otthon vagyok gyesen és ápolási díjon. Második gyermekem által ismerkedtem meg a hordozással, kezdetben mint praktikus eszközt használtam kisebbik lányunk megnyugtatására, aztán hamarosan közlekedési segítségek majd állandó társak lettek a hordozókendők. :) A kisfiam már ebbe született bele. :)

Lelkes, aktív tagja és szervezője vagyok a CseHo Klubnak, vezetem ezt a blogot :), a Facebook oldalunkat és a zárt levelezőlistát. 

A hordozás mellett szívügyem a szoptatás és a sérült (főként autista) gyermekek szüleinek támogatása is.Hordozókendő-tanfolyamvezetőink (végzett hordozási tanácsadók):


Petra:

Gerhát Petra vagyok, a facebookon Petra Zselyem néven találhattok rám. Három gyermek édesanyjaként lavírozok a mindennapok kihívásai között, mindegyiküket az első napoktól életvitelszerűen hordoztam. Első gyermekem fejlődése, saját mozgássszervi problémáim indítottak el a tanácsadóság felé vezező úton, a kényelmünk és egészségünk szűk közös mesgyéje azonban nem csak nehézségeket, hanem új hivatást is adott. Gerincsérült édesanyaként, lelkes kendőzőként és vérbeli kutatóként (civilben oknyomozó újságíró vagyok) egyértelmű volt számomra, hogy olyan mélyre merüljek a témában, amennyire csak lehet.

2012-ben végeztem el a ClauWi Trageschule hordozási tanácsadói képzését, majd hosszas tanulóidőszakot követően képesítést szereztem a speciális igényű családok segítésére is (korababák, fejlődési rendellenességgel élő babák, mozgássérült szülők,stb), így bátran kereshettek ezügyben is.

Lassan négy éve erősítem a CseHo klub hordozási tanácsadói csapatát, s bár több klubban segédkezem az elmúlt hat évben, a szívemhez ez áll a legközelebb. Tanácsadást vállalok a családok otthonaiban (elsősorban a 11,21,22. kerületekben és Érd-Diósd teeületén) de rendszeresen tartok csoportos vagy online oktatást is.
Elérhetőségeim: petrazselyem@yahoo.hu
www.fb.com/kendobenjo +36202675852


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése