2015. március 25., szerda

változások

Kedves klubba járók!

A CseHo Klub tovább bővül, egy alapítvány tagozataként fogunk tovább folytatódni, így kilépünk a nagyvilágba. E siker érdekében a következő döntést hoztuk: a belépődíj a 2015.03.31-ei klubalkalomtól kezdve 500 Ft, valamint ezentúl bérlet is vásárolható... A bérletek 5 és 10 alkalmasak lesznek, melyek egyaránt felhasználhatók klub-belépésre és hordozó kölcsönzésre, mivel a kölcsönzési díj továbbra is 500 Ft két hétre.

Ráadásul a bérlet vásárlásával ti magatok is pénzt takaríthattok meg amellett, hogy támogatjátok kedvenc hordozós klubotokat, hogy újabbnál újabb hordozóeszközzel bővítsük a készletet. 5 alkalmas bérlet vásárlása esetén 200 Ft takarítható meg, mivel 2300 Ft-ba fog kerülni, 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén pedig egy lehetőséget ingyen adunk, mivel ezt 4500 Ft-ért fogjuk adni számotokra.
Igény szerint számlát is tudunk adni róla.

Ha van olyan lehetőség, melyet már mint alapítvány megpályázhatnánk, ne habozz, hogy értesítsd róla a szervezőket, mert ki tudja, mi az, amivel egyre jobbak és nagyobbak leszünk veletek, értetek!


A CseHo Klub szervezői


Alapítványunk, ahová az 1%-os felajánlásokat is nagy örömmel fogadjuk:

Gyermekország Óvoda Alapítvány 18248450-1-43

http://www.ficankaovoda.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése