2016. május 13., péntek

híreink

1. A BarankaWorld (http://www.barankaworld.hu/hu/felajánlásával bővült a készletünk, egy Pillangótánc karikás kendővel. Köszönjük! Május 31-től kölcsönözhető!




2. Nagy örömünkre ma megérkezett hozzám a vándor Belle Lelle varázskendő. http://bellelelle.com/
4,2m-es, 100% pamut. A május 31-ei klub után indul tovább közvetlenül, addig két klubnapon (május 17. és 31.) is próbálható lesz, a gyorsak/bátrak/szerencsések/vállalkozó kedvűek néhány napra haza is vihetik tesztelni (ezt a szándékot kérem mihamarabb jelezni, hogy be tudjuk osztani). Cserébe a gyártó egy kérdőív kitöltését kéri, amit a próbálók számára elküldök.





3. Nem tudom, közületek hányan ismerhették az Ölbebabát. A CseHo Klub 2009-ben alakult, amikor én a szervező csapatba kerültem (2011-ben), már az Ölbebaba klubjaként működtünk. Az egyesület szakmai és egyesületi háttere által fejlődhettünk, lettünk egyre nagyobbak, lettek kölcsönözhető eszközeink is. A mai CseHo Klub a többszöröse annak, amibe annó bekapcsolódtam: mára egész dél-pestet felöleli, a hurcik száma túlhaladta a 100-at, átlagosan 10 tanácsadónk dolgozik önkéntesként a klubnapokon. Jelenleg a Gyermekország Óvoda Alapítvány (a Ficánka Montessori Óvoda fenntartója) klubjaként működünk.
A CseHo Klub történetét itt olvashatjátok:http://csehoklub.blogspot.hu/p/klub-tortenete.html
A cikk, amelyet most megosztok, az Ölbebaba Egyesület elköszönő levele. Lezárult egy gyönyörű, termékeny korszak. Köszönjük, lányok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése