2017. május 17., szerda

Gyerünk anyukám! élő formatorna a CseHo Klubban


VALÓSIDEJŰ, ONLINE TORNÁK KISGYEREKES ANYUKÁKNAK
Lépj be virtuális edzőtermünkbe, ahol minden órát kifejezetten anyukák igényeire szabtunk. Az edzés pontosan kezdődik, hogy akkor csak az legyen fontos, hogy te tornázz - nincs még egy kör mosás, egy gyors FB cset vagy a pép leturmixolása. Kapcsold be a gépedet és indítsd el az órát.

TORNÁZZ OTTHON
Állj be a számítógép elé és tornázz. Nem baj ha még pizsamában vagy vagy ha a gyerek reggeli tejecskéjének a nyoma a pólódon van. Kit érdekel, ha nem jön rád a régi tréninged? Nem lát senki.

HÚS-VÉR EDZŐK
Tanáraink maguk is anyukák. Ők is elfáradnak saját órájuk után. Ismerik az anyukákat és az anyaságot. Tudják, hogyan kell őszintén motiválni, hol van a humor és a szigor között az arany középút, hogyan kell a szétnyílt hasizmot visszazárni - egyszóval csak simán profik és nem szuperhősök.

10+ FÉLE ÓRATÍPUS, TÖBBFÉLE ERŐNLÉTI SZINT
Épp most szültél? Évek óta nem mozogtál? Le kellene adni 15 kilót? Erősödni szeretnél? Ki kell ereszteni a fáradt gőzt? Itt mindenre találsz megoldást: szülés utáni regeneráló torna, preventív gerinctréning, hasizom erősítő jóga, formatorna light és extra, kezdő és haladó pilates, nyújtás, latin fitnesz, dinamikus jóga és maminbaba órákra is el tudsz jutni.

HOGYAN VÁGJ BELE?
TÉNY: az élet mindig sűrű. Nincs ideális időpontja annak, hogy belekezdj a mozgásba. A siker kulcsa, hogy elhatározd, hogy tényleg mozogni akarsz. Tűzzél ki magad elé konkrét, mérhető, apró célokat. Reális célokat. Bármi is legyen a célod, van rá megoldásunk. Nézd át ezen a linken, hogy melyik órák valók neked. Regisztrálj, kóstolj bele az órákba két hétig ingyen és őrizd meg a motivációdat. Ez nem könnyű feladat de azért vagyok én itt és azért van még pár ezer anyuka itt, hogy segítsünk egymásnak.
Próbáld ki óráinkat két hétig ingyen!

MENNYIBE KERÜL?
Az előfizetési díj 30 napra 4000 Ft és ezért az összegért korlátlan számú órán tudsz részt venni. További részletek a piszkos anyagiak linken találhatóak.

KIPRÓBÁLNÁD?
Itt a lehetőség, hogy május 30-án a CseHo Klubban találkozz a Gyerünk anyukám! megálmodójával, elindítójával, s kipróbáld, milyen is velük egy kis testmozgás. :)  Kádár-Papp Nóri, a mozgalom alapítója egy 30 perces formatornát tart az anyukáknak a klubban 10:30 órától (a torna kifejezetten az anyukáknak szól, nem babás torna). Semmi más dolgod nincs, mint hogy hozz magaddal egy kényelmes sportcipőt, valamilyen sportosabb/kényelmesebb ruhát, amiben tudsz tornázni, törölközőt és vizet. Próbáld ki, mit veszíthetsz! Szeretettel várunk!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1509437319127837/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése